Arte_plastice

Arte plastice

Cauti sa te exprimi creativ? Sau cauti un alt mod de exprimare?

Do Mi Dance iti da sansa sa te exprimi altfel, prin umbre si culoare, sa explorezi universul fascinant al artelor. Pentru tine.

Clubul Do MI Dance iti ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi si indrumatori profesionisti.

Initierea in tainele desenului, in magia amestecului culorilor, o calatorie in istoria artei, sunt doar unele din tentatiile care va vor atrage spre carbunele de desen si pensula.
Optiunile sunt numeroase si vor satisface dorintele fiecarui cursant.

Organizam cursuri de pictura si desen atat pentru cei avansati cat si pentru cei care isi doresc sa inceapa studiul artei.

Amanunte…
Privim de fiecare data cu mare emotie o icoana si pare ca dincolo de chip ne invaluie cu privirea ceva mai presus de noi, de intelegerea noastra.

Amanunte…
Cursul de Arta Fotografiei va ofera informatiile necesare pentru a transforma fotografia intr-o opera de arta, va ajuta in insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor prin prezentarea componentelor aparatului foto si ale fotografiei, a materialelor fotografice, a obiectivelor, a compozitiei etc. Puteti transforma astfel o pasiune artistica intr-o meserie incitanta si creativa.

Amanunte…
Plecand din Antichitate si ajungand in ultimele decenii ale secolului 20, vom calatori in timp pentru a observa cum s-au succedat stilurile in arta si pentru a intelege ce a determinat aparitia marilor curente culturale in diferite locuri si timpuri.

Amanunte…