Cursul de Arta Fotografiei va ofera informatiile necesare pentru a transforma fotografia intr-o opera de arta, va ajuta in insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor prin prezentarea componentelor aparatului foto si ale fotografiei, a materialelor fotografice, a obiectivelor, a compozitiei etc. Puteti transforma astfel o pasiune artistica intr-o meserie incitanta si creativa.

Cursul de Arta Fotografiei va dezvaluie in detaliu arta fotografiei si, mai mult decat atat, va invata cum s-o integrati in sfera preocuparilor dumneavoastra.

Arta_fotografica

Fotografia a aparut acum 150 de ani, ca urmare a dorintei omului de a retine cele mai importante evenimente ce-i marcheaza viata.

Arta fotografiei nu este altceva decat o modalitate de a ne infrumuseta viata, de a ne readuce in minte momente memorabile ale existentei proprii, de a cunoaste alte culturi si popoare, de a vedea locuri de o rara frumusete.
Temele abordate in acest curs sunt diverse: pe langa istoria fotografiei, veti fi familiarizat cu aspecte de ordin tehnic si artistic necesare obtinerii unor fotografii de calitate (materialele fotografice, obiectivele, utilizarea filtrelor, compozitia, masurarea intensitatii luminii, macrofotografia, fotografia aplicata, prezentari foto etc.).

Toate aceste informatii va vor fi utile atat pentru a va cultiva aceasta pasiune, cat si pentru a lucra cu succes ca fotograf profesionist daca doriti acest lucru.