Lectii de dans pentru toate varstele si toate ocaziile!

Alegand DOMi Dance veti alege servicii de inalta calitate, cursurile noastre de dans organizandu-se intr-o sala moderna (dotata cu oglinzi, instalatie de ventilatie si de conditionare a aerului) ce ofera atmosfera destinsa si prielnica invatarii si aprofundarii stilurilor de dans.

Stilurile de dans pe care DOMI Dance le detine in portofoliu sunt extrem de diversificate si acopera gama dansurilor latino, de club, clasice si populare, acestea fiind: SAMBA, CHA-CHA-CHA, MERENGUE, VALS VIENEZ, VALS ENGLEZESC, TANGO, DANSURI POPULARE TRADITIONALE ROMANESTI- HORE, SARBE ( OLTENIA, MOLDOVA ), BRASOVEANCA, INVARTITA ARDELENEASCA.

Va asteptam cu drag pentru o calatorie pasionanta in lumea muzicii si a dansului!

Dansul este cea mai frumoasa metoda de educare, de pastrare si dezvoltare armonioasa a copilul tau. Cu ajutorul exercitiilor de coordonare si muzicalitate cei mici vor invata sa danseze si sa exprime emotii prin miscare. Va asteptam impreuna cu ei sa ne vizitati si sa asistati la cursuri pentru a intelege cat mai bine in ce constau aceste lectii si care este atmosfera in care cel mic se va integra.

Amanunte…

Dansand e usor sa te mentii in forma, sa iti modelezi corpul si sa iti conservi vitalitatea. Descopera noi prieteni care impartasesc aceeasi pasiune – dansul, invata prin dans sa ai o atitudine corecta, o tinuta impecabila si cel mai important petreceti timpul liber intr-un mod cat mai placut!

Amanunte…
Daca va pregatiti pentru nunta si doriti sa invatati cativa pasi mai simplii sau mai deosebiti de valsul miresei va recomandam sa alegeti Do Mi Dance.

Amanunte…
Sunt situatii in care este nevoie de un pic de mai multa atentie si de o atmosfera mai prietenoasa, pentru ca un cursant sa poata invata corect un pas, un stil dans, decat daca ar fi alaturi in sala de dans de ceilalti cursanti.

Amanunte…
Flexibilitatea programului si intimitatea sunt cuvintele cheie. Atunci cand vrei sa faci miscare si sa inveti sa dansezi impreuna cu colegii, prietenii sau amicii tai Do Mi Dance va asteapta cu bratele deschise.

Amanunte…