Educa-ti copilul prin dans

Dansul este cea mai frumoasa metoda de educare, de pastrare si dezvoltare armonioasa a copilul tau. Cu ajutorul exercitiilor de coordonare si muzicalitate cei mici vor invata sa danseze si sa exprime emotii prin miscare. Va asteptam impreuna cu ei sa ne vizitati si sa asistati la cursuri pentru a intelege cat mai bine in ce constau aceste lectii si care este atmosfera in care cel mic se va integra.

Copiii beneficiaza de toata atentia instructorului din momentul intrarii in sala si pana la plecare. Parintii pot asista la curs avand astfel posibilitatea sa urmareasca evolutia celui mic.

Copilul va fi repartizat intr-una dintre categoriile de varsta apropiata de varsta sa: categorie 3-6 anicategorie 7-10 anicategorie 11-15 ani si categorie 16-18 ani. Fiecare categorie de varsta are grupe de incepatori, intermediari si avansati iar fiecarei grupe ii corespunde un anumit pachet de dansuri grupate pe baza complexitatii si a cerintelor fizice.

Grupele de incepatori vor invata pasii de baza pentru salsa, rumba, cha-cha, jive si vals vienez, cele de intermediari vor invata combinatii complexe de pasi pentru dansurile amintite mai sus dar si pasi de baza pentru tango, merengue si vals lent. Grupele de avansati vor invata coregrafii din toate stilurile de dans si se vor pregati pentru concursuri si spectacole, asigurandu-le drumul pentru trecerea la dans sportiv, dansul de performanta.