Dansul mirilor este cel mai asteptat eveniment!

Daca va pregatiti pentru nunta si doriti sa invatati cativa pasi mai simplii sau mai deosebiti de valsul miresei va recomandam sa alegeti Do Mi Dance .

Practic, veti alege un anumit stil de dans, urmand ca instructorul nostru sa realizeze o coregrafie personalizata care sa fie adaptata strict nevoilor, dorintelor si abilitatilor acumulate de dumneavoastra. Dupa acest pas, putem programa sedintele alese, acest lucru fiind facut in functie de agenda dumneavoastra.

Recomandarea noastra este ca inaintea inceperii cursului sa va alegeti si o melodie preferata, astfel incat sa simtiti cu adevarat ca acest serviciu este unul personalizat. Important este ca veti lucra cu un singur instructor, intrucat acesta este singurul in masura de a va cunoaste abilitatile deprinse pe parcursul intregului proces de asimilare.

Instructorul nostru va analiza punctele tari si slabe pe care le aveti (ca si cuplu), iar ulterior va elabora o coregrafie care va scoate in evidenta majoritatea calitatilor pe care le aveti, inlaturand acele elemente de coregrafie ce pot duce la nesincronizari, gresirea pasilor sau chiar vatamari fizice.

Dorim sa precizam ca rezervarile efectuate in cursul acestei perioade vor avea prioritate in fata solicitarilor survenite in cursul lunilor urmatoare si amintim ca lectiile individuale vor fi onorate in ordinea cronologica a efectuarii rezervarilor.