exclamation-point

PROGRAMUL FESTIVALULUI BEST POP ROCK

11-12 IUNIE 2016

Sambata 11 Iunie

Sectiunea Pop Individual

08 : 10:00 – probe obligatorii tehnice

10:00 – 11:00 – Grupa I –  4-6 ani

11:00 – 13:00 – Grupa II – 7-8 ani

13:00 – 14:15 – Grupa III – 9-10 ani

Pauza de masa 14:15 – 16:00

16:00 – 17:15 – Grupa IV – 11-12 ani

17:15 – 17:35 – Grupa V – 13 -14 ani

17:35 – 18:00 – Grupa VI – 15–18 ani

18:30 – Petrecerea copiilor

Va rugam sa confirmati participarea la petrecerea copiilor pentru a putea comanda meniul.

Sambata intre ora 11:00 si 18:30 – vizite la obiectivele turistice din zona.

Duminica, 12 iunie

Sectiunea Rock Individual

09:00 – 11:00 – Probe Tehnice

11:00 – 12:00 Grupa I – 8-11 ani

12:00 – 12:30 Grupa II – 12-16 ani

Sectiunea Rock Trupe

12: 30 – 13:30

Pauza de masa 13:30 – 15:00

15:00 GALA – Festivitatea de premiere si recitaluri

Duminica intre orele 12:00 si 15:00 program de vizitare a obiectivelor turistice.

exclamation-pointPRELUNGIRE ÎNSCRIERI

La cererea unor cluburi, perioada de preselecție pentru Festivalul Best Pop Rock se va prelungi până miercuri, 8 iunie 2016.

exclamation-point IMPORTANT

Pentru  concurentii  care  doresc  sa  participe  la  mai  multe  sectiuni,  taxele  de  participare  vor  fi  urmatoarele:

  • Pentru o  sectiune  taxa  este  de 150  lei;
  • Pentru doua  sectiuni  taxa  este  de  120  lei/secțiune;
  • Pentru  trei  sectiuni  taxa  este  de  100 lei/secțiune.

 Va  asteptam  pe toti  la  un  festival  deosebit , cu  multe surprize .

 

exclamation-pointVÂRSTA DE PARTICIPARE

La  solicitarea  unor  solisti  individuali  si a   unor trupe, introducem  o noua  grupa de varsta si anume,  grupa de varsta peste  25  de ani, doar pentru  sectiunea  rock.

exclamation-point

CAZARE

Organizatorii festivalului ,,Best Pop Rock”pot asigura   pentru interpreţii care solicită, cazarea pentru Piatra Neamtuna, doua  sau trei nopti, (interpret şi însoţitori) la internatul Colegiului National de Informatica din Piatra Neamt. Pretul pentru cazare si 3 mese/zi este de 50 Ron de persoana.CNI Piatra Neamt 1

Cazarea se va face la internatul liceului, in camere luminoase, complet renovate si utilate modern, iar masa se  va putea servi la cantina liceului. Va rugam sa solicitati  cazarea odata cu inscrierea la festival.

exclamation-point

CUM  SĂ VĂ  PETRECEȚI CELE  DOUA  ZILE  DE  FESTIVAL?

ORGANIZATORII  FESTIVALULUI  ,,BEST POP ROCK”  VĂ  INVITĂ  LA  DOUĂ ZILE DE VACANȚĂ ÎN ORAȘUL TURISTIC  PIATRA NEAMȚ!

Piarea Neamt - Vedere de pe Cozla

Piarea Neamt – Vedere de pe Cozla

Piatra Neamț surprinde prin diversitatea atracțiilor și obiectivelor turistice, atât culturale, cât și de agrement, pe toată durata anului. Iată doar câteva dintre propunerile noastre despre cum vă puteți petrece o zi de vară cu activități din plin, deși știm că veți descoperi singuri multe altele..

Nu știm exact cu ce rezonează Piatra Neamț la voi, însa pe noi ne duce cu gândul la telegondola și la panorama de pe Vârful Cozla, așa încât ne-am hotărât să vedem ce mai are orașul de oferit. Puteți să ne credeți pe cuvânt, am fi putut petrece mult mai mult timp decât cel disponibil și tot nu ne-am fi plictisit.

Piatra Neamt - Lacul Batca Doamnei

Piatra Neamt – Lacul Batca Doamnei

Mai intai am aflat că pe Lacul Bâtca Doamnei se organizeaza plimbări nepoluante si absolut sigure cu caiacul. Am fost sa ne convingem. Nimic nu se compară cu plăcerea unei zile sau dupa-amiezi însorite petrecute pe apele linistite ale lacului Bâtca Doamnei. Informații despre acces și rezervări – la numarul de telefon 0732.004.004.

Piatra Neamt - Hipodrom

Piatra Neamt – Hipodrom

La baza hipică puțeti practica călăria de agrement, pe traseele puse la dipoziție de personalul bazei, care vă va îndruma și spre o plimbare cu trăsura. Pentru copiii mai mici exista și ponei.

Piatra Neamt - Strand

Piatra Neamt – Strand

La ștrandul aflat pe malul drept al râului Bistrița, veți găsi condiții de cazare începand de la 50 de lei pe noapte pâna la 100 de lei pe noapte, precum și 3 terenuri de tenis. Daca va place tenisul de masă, aici sunt mese de tenis pentru doar 10 lei/ora respectiv 5lei/ora pentru palete. Sunteți pasionati de fotbal? Foarte bine! Există două terenuri de fotbal cu gazon artificial.

Piatra Neamt - Telegondola

Piatra Neamt – Telegondola

Cea mai spectaculoasă activitate este, însă, ascensiunea pe Vârful Cozla, cu telegondola. Vara, o călatorie cu telegondola înseamnă peisaje superbe, o panoramă asupra orasului, asupra Masivului Ceahlău pe care il veti ghici în zare, către vest, deasupra Lacului Bâtca Doamnei, a Pietricicăi – dealul care domină orașul, asemenea Tâmpei la Brașov, precum și asupra dealurilor împădurite din imprejurimi.

Odată ajunși în vârf, vă veți putea relaxa la terasa care funcționează tot timpul anului, având acces la o panorama spectaculoasă, veți putea face drumeții si trasee de bicicleta, plimbări cu ATV- ul și jocuri de paintball. Pentru mai multe informații despre programul telegondolei vă invităm să sunați la telefon 0233.218.008, iar pentru Ștrand și Baza Hipică la telefon 0233 217 167.

Piatra Neamt - Teatrul Tineretului

Piatra Neamt – Teatrul Tineretului

Și pentru că orașul nu oferă doar distracții de zi, pentru seara de sâmbătă vă propunem să urmăriți o piesă de teatru la Teatrul Tineretului, aflat în centrul orașului. Nu este un teatru oarecare din România, este teatrul prin care s-au făcut cunoscute zeci de nume mari ale scenei românești, din anul debutului său, 1851, odată cu turneul la PiatraNeamț a trupei marelui Matei Millo. Dacă ar fi să pomenim doar câteva dintre ele, nu putem să nu îi pomenim pe Florin Piersic, Leopoldina Bălănuță, Horațiu Mălăiele, Maia Morgenstern, Virgil Ogășanu, Ileana Stana Ionescu, Mitică Popescu, Valentin Uritescu, Oana Pellea etc.

Pentru a nu rata spectacolul serii – într-un teatru care de multe ori joacă cu casele închise – nu ezitați să vă faceți rezervări din timp, prin telefon (0233 211 036) sau e-mail ([email protected]).

Piatra Neamt - Camping Strand

Piatra Neamt – Camping Strand

Noi va dorim distracție placută!