Cursurile de pian, chitara si canto isi propun ca pe langa notiunile specifice, sa-i ajute pe copii sa-si dezvolte simtul muzical prin auditii si prin insusirea unor notiuni de baza despre muzica si compozitori universali.

Pe parcusul acestor cursuri urmarim:
• imbogatirea cunostinelor legate de lumea sunetelor si a muzicii;
• dezvoltarea capacitatii de analiza a ritmului si a sunetelor;
• insusirea unor cunostinte legate de instrumente, identificarea lor atat vizuala cat si auditiva;
• insusirea unor informatii generale legate de compozitorii celebri dar si operele lor;
• insusirea unor tehnici de interpretare vocale a muzicii.

Lectii de pian

piano-173x200Din ce in ce mai multe voci din lumea academica sustin cu dovezi stiintifice ca lectiile de pian si de canto sunt superioare lectiilor de utilizare a computerului din punctul de vedere al imbunatatirii aptitudinilor de gandire abstracta ale copiilor.

Amanunte…

 

 

 

 

Lectii de chitara

CHITARA-156x200Sincronizare, concentrare si pasiune. Ele vor face ca fiecare miscare a degetelor pe coarde sa se transforme in muzica. Lectiile de chitara pe care le organizam se adreseaza celor care sunt la inceput de drum sau celor care deja au cunostitele de baza si vor sa se perfectioneze.

Amanunte…

 

 

 

 

Lectii de canto

Canto_173x200Vreti sa invatati sa cantati, sa va insusiti tehnica vocala si sa deveniti vedete pe marile scene ale tarii? Va asteptam sa va inscrieti la cursurile de canto ale ,,Asociatiei Culturale DoMiDance’’! Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante corect si astfel sa se lanseze in lumea muzicala.

Amanunte…