Vreti sa invatati sa cantati, sa va insusiti tehnica vocala si sa deveniti vedete pe marile scene ale tarii? Va asteptam sa va inscrieti la cursurile de canto ale ,,Asociatiei Culturale DoMiDance’’!
Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante corect si astfel sa se lanseze in lumea muzicala.
Programarea cursurilor de canto se face in functie de preferintele cursantilor in intervalul 9-20 , in fiecare zi, pe toata durata anului, inclusiv in timpul vacantelor scolare.

guyandgirlsinging
singing-lessons-sing-like-a-pro

Fiecare cursant va stabili impreuna cu profesorul, numarul de ore de curs, zilele in care doreste sa faca cursurile, precum si nivelul la care vrea sa ajunga (nivel mediu- fara participare la concursuri si festivaluri sau nivel superior-cu participare la aceste evenimente).
Cursantilor le sunt puse la dispozitie suporturi de curs si materiale didactice , in asa fel incat pe langa pregatirea facuta cu profesorii nostri, sa poata studia acasa individual.

Toti cursantii “Asociatiei Culturale DoMiDance’’ au posibilitatea de a participa la manifestarile organizate periodic, aceste fiind serbarile trimestriale, aparitii la posturile de televiziune locale, preselectii, auditii, concursuri si festivaluri.
Garantam succesul orelor de curs cu profesori absolventi ai scolilor superioare de specialitate si calitatea activitatilor artistice desfasurate aici la DOMI DANCE.
Experienta, pasiunea, devotamentul, entuziasmul sunt principalele atuuri care ne recomanda.

Avem o echipa tanara, dinamica,creative,care va asteapta.